Findtime de datumprikker voor outlook

dinsdag 6 november 2018
Velen van ons gebruiken regelmatig datumprikker om een datum voor een etentje, een vergadering met een grotere groep te beleggen.  En als je, zoals ik, met outlook werkt dan moet je eerst in je agenda kijken op welke data je de bijeenkomst zou kunnen plannen,  om dat vervolgens weer in datumprikker te kunnen registreren en voor te stellen aan degenen die de bijeenkomst moeten bijwonen. Mensen die datumprikker nog niet ontdekt hebben, zijn veroordeeld tot het over en weer sturen van mailtjes wat veel tijd kost. Allemaal vrij omslachtig dus!
Dat hoeft nu niet meer, want de app FindTime is beschikbaar.

FindTime is een toevoeging aan outlook en voor Office 365 gebruikers te installeren vanuit de store of via de FindTime site. Met FindTime kun je dus meerdere data voorstellen aan een groep om samen af te spreken. Deze voorstellen worden dan ook automatisch verwerkt in je agenda zodat er tussentijds niet op die tijden geboekt kan worden.  De ontvangers kunnen stemmen op hun favoriete datum en kunnen eventueel nog een nieuwe datum voorstellen. Een overeengekomen datum wordt vervolgens meteen verwerkt in je outlook agenda.

Worstel je ook regelmatig met het maken van groepsafspraken in Outlook? Wil je FindTime gaan gebruiken maar weet je niet precies hoe? Neem dan contact op met Geert-Jan Princen via 0412-691734 of mail geertjan.princen@princen-group.com
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn

Op zoek naar meer mogelijkheden?

We laten ons graag uitdagen.

bedrijf
naam
email
telefoon
opmerkingen